Х Всеукраїнський Форум Взаємодії та Розвитку!

Новини

1 червня 2024 року, в День Захисту Дітей, представник Шалигинської селищної ради Наталія ІЛЕЙКО мала можливість приймати участь в національному етапі Форуму взаємодії та розвитку!
Захід проводився в м.Київ, який об’єднав представників громад, влади, бізнесу, міжнародні організації, медіа, фондів, донорів, учнівського та студентського самоврядування, асоціацій та інших активних соціальних ініціатив. Організатор та партнери заходу: Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Київської міської Ради, Всеукраїнського молодіжного центру, Національної молодіжної ради України, Української студентської ліги, Міжнародного молодіжного руху «School Recycling World».
Дякуємо організаторам за корисну, величезну роботу щодо вкладу в відбудову та розвиток нашої країни, за ту роботу що є дуже важливою в цей воєнний тяжкий час.
Гуманітарна робота, екологічна, розвиток молодіжної політики в цих напрямках – все це є основними складовими нашого майбутнього.

Хай небо буде мирним, а Україна чистою!