Допомога для внутрішньо переміщених осіб (працевлаштування)

Новини

Як вiдомо наразi з окремих населених пунктiв Сумської областi вiдбуваеться евакуація населения до рiзних регiонiв Укра’їни.

Ми, ТОВ «КРОМБЕРГ ЕНД ШУБЕРТ УКРАIНА ЖУ» (далi – Товариство) готовi допомогти iз працевлаштуванням i розмiщенням осiб, що мають намiр евакуюватися.

Так, Товариство є компанiею з 100% iноземними iнвестицiями та найбiльшим платником податкiв у Житомирськiй областi, та займається виробництвом електричних мереж для автотранспортних засобiв провiдних свiтових автовиробникiв.

Наразi ми готовi офiцiйно працевлаштувати до 100 евакуйованих осiб та навiть, за потреби, забезпечити їix житлом.

Ми пропонуємо високооплачувану роботу для чолов1юв та жiнок вiком вiд 18 рокiв iз наданням широкого соцiальиого i1акету в т.ч. забезпечуємо безкоштовний пiдвiз до мiсця роботи та безкоштовне харчування.

Товариство працює в три змiни, а робота в переважнiй бiльшостi виконується працiвниками стоячи. Також присутня робота з дрiбними елементами при штучному освiтленнi. Тому дуже важливо, щоб стан здоров’я потенцiйних працiвників дозволяв їiм працювати у таких умовах.

Враховуючи вищевикладене, з метою пiдтримки осiб, якi евакуйовуються та забезпечення їiм можливостi швидшої та легшої адаптацi’i до иових умов, просимо посприяти в направленнi таких осiб до Товариства, а ми в свою чергу зробимо усе можливе, щоб їx працевлаштувати та створити нормальнi умови для перебування на територi’i Житомирського району.

Уci органiзацiйнi моменти ми готовi обговорити детально за номером телефону:

Тетяна- 0504487613
Олександр – 0977045937