Конгрес місцевих та регіональних влад

Новини
ШОСТКИНЩИНА ДОЛУЧИЛАСЯ ДО ЗАСІДАННЯ КОНГРЕСУ МІСЦЕВИХ ТА РЕГІОНАЛЬНИХ ВЛАД ПРИ ПРЕЗИДЕНТОВІ УКРАЇНИ
Сьогодні тимчасово виконуючий обов’язки голови Шосткинської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Оксана ТАРАСЮК спільно із головою Шосткинської районної ради Вікторією СОКОЛ, головами територіальних громад та керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації взяла участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України та Форумі «Життя громад в умовах війни», які були проведені у режимі онлайн.
Відкриваючи роботу Конгресу, Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ звернувся до всіх учасників із проханням вшанувати хвилиною мовчання усіх загиблих за свободу та цілісність України.
Основні питання стосувались протидії безпековим загрозам, організації подолання наслідків руйнування цивільної інфраструктури, функціонування об’єктів енергетичного комплексу та заходи з забезпечення стабільної роботи в умовах постійних ракетних обстрілів. Обговорили також питання нової урядової політики з підтримки вітчизняного виробництва та європейську інтеграцію України.
За результатами засідання сформовано перелік завдань, які необхідно реалізувати якнайшвидше.
Детальніше про перебіг засідання читайте на сайті Конгресу: